Tilbage    


 
 

CIM interconn A/S

CIM interconn a / s er en europæisk virksomhed, baseret i Danmark som har specialiseret sig i digital skiltning og signaltransmission & distributionssystemer. 
Med over 14 års erfaring, har vores medarbejdere den viden og erfaring der er nødvendig for at hjælpe dig med at finde de bedst mulige løsninger. 
 
Vores professionelle, entusiastiske og kundeorienterede medarbejdere giver os mulighed for at levere en kombination af lokal tilstedeværelse og international ekspertise. 
 

 
Vores internationale orientering afspejles i CIM interconn's selskab struktur med hovedsæde i Danmark samt pålidelige leverandører og underleverandører i Danmark, Canada, Malaysia. 
 

 
CIM interconn proprietære produktlinjer, har i mere end et årti vist 24-7 pålidelighed i krævende miljøer. Vores arbejdsområde er: sundhedssektoren, lufthavne, detail & bankverdenen, virksomheds kommunikation, uddannelse, transport samt hotel & restaurant branchen.
 
CIM i Care System er et ikon-drevet interface, der kan styre og samle alle ønskelig funktioner i en brugervenlig interaktiv styreenhed. 
 

Hurtig udvikling og produktion af kundespecifikke versioner af vores produkter, er en CIM interconn specialitet: en tjeneste, der kan reducere de samlede omkostninger i forhold til standardprodukter.
 
Tilmeld nyhedsbrev  cim interconn logo Frontpage

webdesign mymind design og reklamebureau
Info Display Infoskærm Touch Skærm Touch PC Care System