Digital skiltning kan bruges til alle former for kommunikation i virksomheder, hvor en dynamisk infomations enhed bruges til, eller supplere, andre former for informationer.

Digital skiltning er elektroniske skærme, der er installeret i det offentlige rum. Digitale skilte bruges typisk til at underholde, informere eller reklamere. Den store fordel ved digital skiltning i forhold til traditionel skiltning er, at indholdet let kan skiftes, der kan benyttes animationer, skiltene kan tilpasses indhold, publikum og kan endda være interaktive.

Ved brug af digital skiltning til reklame i det offentlige rum kan man levere målrettede budskaber til bestemte steder på bestemte tidspunkter.

Kør musen hen over billederne for at få mere information >>
 Du betaler for det du har brug for
Uanset om du har brug for et par funktioner eller en lang række funktioner, kan vi tilpasse produktet, så det altid passer til dine behov. Dermed skal du kun betale for de ting du har brug for.

Digital Signage M8 tilbyder mange muligheder for at integrere tredje parts informationer i dit digital skiltnings netværk.

Vi tilbyder Digital Signage M8 certificeret træningsprogrammer for til vores forhandler, så vi kan sikre, at slutbrugeren får fuld gavn af Digital Signage M8 . 

Tilmeld nyhedsbrev  cim interconn logo Frontpage

webdesign mymind design og reklamebureau
Info Display Infoskærm Touch Skærm Touch PC Care System